Verloren wastechnieken en workshops

Wordt zelf juweelontwerper met onze workshop juwelen!

Creëer zelf uw droomjuwelen.

Maak uw eigen ontwerpen met de workshops juwelen maken in Zwijndrecht van Juweelcreaties Erik Peersman.

Duur van de workshop

Duur van deze workshop is 4 uren, inschrijven kan via het contactformulier.


Prijs

De prijs voor een deelname bedraagt € 90 met het gebruik van de materialen inbegrepen. Bijkomstig is de prijs van het juweel nadat het gegoten is, dit varieert afhankelijk van het gewicht. Gebruik van edelstenen en parels niet inbegrepen.
Vragen?

Na uw vraag om deel te nemen krijgt u een bevestiging die u dan toelaat om het inschrijvingsbedrag van €90 te storten op rekeningnummer BE38 7310 2992 4572. De workshops vinden plaats op volgende data en starten telkens om 9u00: 


6 januari 2024 volzet
3 februari 2024 volzet
2 maart  2024 volzet 
6 april 2024
4 mei 2024
1 juni 2024


Creativiteit begint

in je hoofd
maar komt altijd
uit je handen

Maak zelf een uniek en persoonlijk juweel

Hebt u zin om zelf aan de slag te gaan en uw creativiteit uit te leven in genoeglijk handwerk? Maak dan kennis met de workshop juwelen maken van Juweelcreaties! Wij leren u alle nodige technieken aan. Ook verstrekken we de instrumenten die u nodig heeft en geven we u nuttige tips. Aan het einde van de workshop bent u in staat om uw verbeelding werkelijkheid te maken en een uniek en persoonlijk juweel te ontwerpen en te creëren.

Concreet zullen we aan de slag gaan met de belangrijke verloren was-methode, waarmee u voorontwerpen maakt die gegoten kunnen worden in zilver of goud. Deze workshops worden gegeven in eigen atelier waar telkens plaats is voor 5 personen.